Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Menusammensætning

Kort fortalt

Du kan sammensætte eller tilpasse menuer i restaurant, kantine og catering - under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris, næringsmæssigt indhold og gæsters ønsker og behov. Du kan også medvirke til at udarbejde et menukort (digitalt). Kurset kompetencer kan opnås på dansk eller engelsk.

Menusammensætning

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48842 - Menusammensætning

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold.
Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov.
Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse.
Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.

Kurset gennemføres som:
_______ Menusammensætning på dansk
_______ Menusammensætning på engelsk

Fagnummer: 48842 Menusammensætning Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60