Bager_konditor_undergruppe

Europæiske brødtyper og produktudvikling

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Der undervises desuden i teknikker til kvalitetsvurdering og produktudvikling.

Europæiske brødtyper og produktudvikling

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder
  • Du lærer teknikker, som du kan bruge til kvalitetsvurdering og produktudvikl
Info om fag
45609 - Europæiske brødtyper og produktudvikling

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan producere europæiske specialiteter inden for madbrød og stykbrød med anvendelse af langtids- og koldhævning, surdej og hævestykker. Deltageren kan beherske produktions- og forarbejdningsteknikker for deje med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Endvidere kan deltageren anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90