FHC Fødevarekurser

FHC Fødevarekurser er et koncept, hvor vi sætter fokus på efteruddannelse inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

Her kan du få det kompetenceløft, du har brug for uanset om det er inden for bager/konditor, kok/tjener, ernæring/slagter eller hotel/konferenceområdet.

Du oplever her kort tilmeldingsfrist, og vi gennemfører kurset uanset, hvor mange deltagere, der er tilmeldt – så du er garanteret, at kurset bliver afholdt. Modtager vi flere tilmeldinger, end der kan være i vores faciliteter, opretter vi hurtigst muligt et tilsvarende kursus, som du kan tilmelde dig.

FHC (Food and Hospitality Center) har sit fysiske hovedsæde på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde, men der vil også være aktiviteter i Ringsted og Slagelse. 

Se aktuelle kurser
Almen fødevarehygiejne
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 17 hold
Næste startdato: 13-12-2021
Varighed: 3 dage
Brød med surdej
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-01-2022
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 07-03-2022
Varighed: 2 dage
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 17-12-2021
Varighed: 1 dag
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 25-04-2022
Varighed: 2 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Se 1 hold
Næste startdato: 02-05-2022
Varighed: 2 dage
Produktion af convenience food
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 30-03-2022
Varighed: 3 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 21-03-2022
Varighed: 2 dage
Salg og service i gæstebetjening
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-05-2022
Varighed: 1 dag
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 04-04-2022
Varighed: 2 dage
Servering og service i restauranten
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 09-02-2022
Varighed: 3 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2022
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 06-04-2022
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Se 1 hold
Næste startdato: 28-03-2022
Varighed: 2 dage
16 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Brochurer
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.

Har du brug for hjælp med din tilmelding?

Læs mere