Digitalt Læringscenter

Digitalt Læringscenter

ZBC Digitalt Læringscenter er stedet, hvor du kan tage et væld af kurser som åbent værksted, når det passer dig

Det betyder, at du kan komme på kursus, når det passer ind i din hverdag, og at du kan sammensætte din uddannelse, så den passer til dine fremtidsønsker og behov.

Lige nu tilbyder vi mere end 150 forskellige kurser inden for IT, regnskab, ledelse og kommunikation samt en række øvrige områder. Da udbuddet er bredt, tilrettelægges undervisningen i 3 værksteder:

  • IT (herunder kurser inden for Microsoft Office-pakken, GDPR, projektledelse samt droner)
  • Administration & Økonomi (herunder kurser inden for kommunikation, administrative IT-kurser samt regnskab)
  • Transport, Lean & Ledelse

Udover AMU-kurser kan du også tage forberedende voksenundervisning (FVU) i Digitalt Læringscenter. Se mere HER.

Digitalt Læringscenter findes i byerne Køge, Næstved, Roskilde, Slagelse, København og Vordingborg, og har åbent mandag til fredag i tidsrummet kl. 8-15.30, hvor der er underviser til stede. 

Undervisningen forskudt af byerne
Som udgangspunkt kører kurserne i de nævnte værksteder i perioder af 2-3 uger ad gangen. Det betyder, at når der kører værksted i fx Næstved er der ingen aktivitet i Slagelse, og vice versa. Tilsvarende gælder når der kører værksted i Roskilde, er der ingen aktivitet i København, og vice versa. 

Du kan også tage langt de fleste af kurserne som online fjernundervisning. Vælger du denne løsning, kan du tage kurset på det tidspunkt, der passer dig allerbedst. Du kan selvfølgelig få hjælp fra vores underviser i skolens åbningstid (kl. 8-15.30).

Kom godt videre
Du kan hente inspiration til dine næste kurser i vores brochure, som du finder i venstre boks her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte vores administrative team, som fremgår på de hold, du er interesseret i, så hjælper de dig  godt videre.
 

Almene fag

Handel & Kundeservice

Web & SoMe

IT

Lager, Logistik & Transport

Automatik & Teknik

Lean

HR, Ledelse & Projekt

Regnskab & Økonomi

Kommunikation, Oplæring & Planlægning

Medarbejder-/personlig udvikling

SOSU & Pædagogik