DL_21294_VO_undergruppe_2022-2027

ZBC Digitalt Læringscenter er stedet, hvor du kan tage et væld af kurser som åbent værksted, når det passer dig

Det betyder, at du kan komme på kursus, når det passer ind i din hverdag, og at du kan sammensætte din uddannelse, så den passer til dine fremtidsønsker og behov.

Lige nu tilbyder vi mere end 150 forskellige kurser inden for IT, administration, regnskab, økonomi, ledelse og kommunikation samt en række øvrige områder. 

Udover AMU-kurser kan du også tage forberedende voksenundervisning (FVU) i Digitalt Læringscenter. Se mere HER.

Digitalt Læringscenter findes i byerne:

Næstved - med åbningstider mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8-15.30
Roskilde - med åbningstider mandag og tirsdag i tidsrummet kl. 8-15.30
Slagelse - med åbningstider onsdag og torsdag i tidsrummet kl. 8-15.30

Undervisningen foregår uafhængigt af hold. Det giver dig fleksibilitet og mulighed for at kombinere dit kursusforløb med dit arbejde.
Du arbejder selvstændigt med digitale undervisningsmaterialer i dit eget tempo, inden for det specifikke kursus, du har valgt – uafhængigt af andre kursister.
Der er altid en underviser til stede til at vejlede dig, og du vil samtidig også have mulighed for at sparre med andre kursister i det omfang, du har behov for det.

Du kan også tage langt de fleste af kurserne som online fjernundervisning. Vælger du denne løsning, kan du tage kurset på det tidspunkt, der passer dig allerbedst. Du kan selvfølgelig få hjælp fra vores underviser i skolens åbningstid (kl. 8-15.30).

Kom godt videre
Du kan hente inspiration til dine næste kurser i vores brochure, som du finder i venstre boks her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte vores administrative team, som fremgår på de hold, du er interesseret i, så hjælper de dig  godt videre.
 

Almene fag

Handel & Kundeservice

Web & SoMe

IT

Lager, Logistik & Transport

Automatik & Teknik

Lean

HR, Ledelse & Projekt

Regnskab & Økonomi

Kommunikation, Oplæring & Planlægning

Medarbejder-/personlig udvikling

SOSU & Pædagogik