Grønt Cuisinier

Grønt Cuisinier
08-09-2020
Grønt Cuisinier
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Kursusinformation

Et sundt valg!

Grønt Cuisinier er et nyt Specialistkursus på ZBC, der gør dig skarp i brugen af årstidernes råvarer på en unik måde, som dine gæster vil efterspørge flere gange.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage + specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  8. - 9. september 2020

Modul 2:  29. - 30. september 2020

Modul 3:  Dato følger (Specialisteksamen)

Brochuren Grønt Cuisinier er under udarbejdelse

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk

Grønt Cuisiner er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fagene 48825 Forarbejdning på råvaretyper (varighed 2 dage), og 47667 Årstidernes råvarer i måltiderne (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for Grønt Cuisinier. Prisen er 6.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til kursussekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 504,00
Pris 2:
DKK 2.873,00
Specialisteksamen eksl. moms
DKK 6.500,00