Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Vinoplevelser 2

Kort fortalt

Du kan vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om typer, dyrkning og fremstillingsmetoder. Du kan endvidere planlægge og sammensætte menuer og hertil vælge passende vine. Det forudsættes, at deltageren enten har gennemført "Vinoplevelser 1" inden for pågældende brugergruppe eller har tilsvarende kvalifikationer.

Vinoplevelser 2

23-05-2024
Vinoplevelser 2
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om typer, dyrkning og fremstillingsmetoder
  • Du lærer at planlægge og sammensætte menuer og hertil vælge passende vine
  • Du får viden om, hvordan du planlægger menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale, og kan vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
Info om fag
48875 - Vinoplevelser 2

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper, fremstillingsmetoder og sensorisk.
- Sammensætte menuer med hensyntagen til specielle ønsker og sætte vine dertil.
- Planlægge menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
- Vejlede gæster ud fra deres kulturelle baggrund samt spise- og drikkevaner.
- Sammensætte menuer med drikkevarer ud fra viden om vinens smag i sig selv og i samspil med mad.

Fagnummer: 48875 Vinoplevelser 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50