Vinoplevelser 2

Kort fortalt

Du kan vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om typer, dyrkning og fremstillingsmetoder. Du kan endvidere planlægge og sammensætte menuer og hertil vælge passende vine. Det forudsættes, at deltageren enten har gennemført "Vinoplevelser 1" inden for pågældende brugergruppe eller har tilsvarende kvalifikationer.

Vinoplevelser 2
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om typer, dyrkning og fremstillingsmetoder
  • Du lærer at planlægge og sammensætte menuer og hertil vælge passende vine
  • Du får viden om, hvordan du planlægger menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale, og kan vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper, fremstillingsmetoder og sensorisk.
- Sammensætte menuer med hensyntagen til specielle ønsker og sætte vine dertil.
- Planlægge menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
- Vejlede gæster ud fra deres kulturelle baggrund samt spise- og drikkevaner.
- Sammensætte menuer med drikkevarer ud fra viden om vinens smag i sig selv og i samspil med mad.

Fagnummer: 48875 Vinoplevelser 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik