Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Valg af vine til menu og gæster, Vinoplevelser 2

Valg af vine til menu og gæster, Vinoplevelser 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Faget kan være prøvebelagt.

Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, eller har du brug for at få vurderet dine basale færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
49925 - Gæstevejledning om andre europæiske vine & områder

Målgruppe: Du har en del erfaring med at arbejde på hotel eller i restaurant med betjening af gæster i forbindelse med frokost eller middag. Du har et særligt ønske om at få større viden om , hvad der adskiller europæiske vine fra hinanden; herunder lærer mere om de vigtigste, europæiske vindistrikter. Du ønsker med denne viden at blive mere kvalificeret til at vejlede gæsten om, hvilke europæiske vine - fra hvilke særlige vindistrikter - som er velegnet til valgte menuer/retter. Hvis du ikke har erfaring med gæstebetjening, anbefales det, at du supplerer kurset med 20818 Tjenerens præsentationsteknikker.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At skelne mellem vin fra forskellige lande/vindistrikter i Europa herunder Spanien Italien, Tyskland, Østrig og Portugal.
At beskrive og vejlede restaurant- og hotelgæster om vinstile fra de større Europæiske vinområder.
At beskrive og vejlede restaurant- og hotelgæster om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder ved forskellige vine fra de større Europæiske vinområder.
På baggrund af den opnåede viden opnår du færdighed i:
At vejlede restaurant- og hotelgæster i vinvalg fra de større Europæiske vinområder, herunder om karakteristika, fremstillingsteknikker og dyrkningsmetoder.

Fagnummer: 49925 Gæstevejledning om andre europæiske vine & områder Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25
48875 - Vinoplevelser 2

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper, fremstillingsmetoder og sensorisk.
- Sammensætte menuer med hensyntagen til specielle ønsker og sætte vine dertil.
- Planlægge menuer ud fra et givent koncept og gastronomisk speciale og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner.
- Vejlede gæster ud fra deres kulturelle baggrund samt spise- og drikkevaner.
- Sammensætte menuer med drikkevarer ud fra viden om vinens smag i sig selv og i samspil med mad.

Fagnummer: 48875 Vinoplevelser 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50