business_og_ledelse_hovedgruppe

Trends and Directions i Berlin

Trends and Directions i Berlin
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Vil du have masser af ny inspiration til butikken?

Kom med til Berlin

Få masser af ny inspiration i butikken - send en eller flere medarbejdere på et 3 dages intensivt kursus i Berlin - vi er i gang med at planlægge nyt forløb.

International detailhandel er i en rivende udvikling, og udlandet er på mange måder foran dansk detailhandel. Derfor har dansk detailhandel brug for opgradering af kompetencer for "praktikere" og dygtige passionerede ildsjæle.

Berlin er en af de mest besøgte turistmål i Europa og byder på mange spændende flagskibsbutikker og koncepter. Bliv inspireret af højdespringerne inden for detail og implementer efterfølgende det bedste af det bedste og det nyeste af det nye i jeres egen butik.

Kurset ledes af ZBC's detaileksperter, som har mange års erfaring med detailture til udlandet.

Via målrettet detailtræning vil deltagerne komme hjem med mange nye idéer inden for formidling af trends, idéer og metoder og vil kunne tilføre butikken den bedste og mest opdaterede viden inden for international detailhandel.

Kurset kan endvidere udbydes som valgfag via påbygningsfaget ”Trends and Directions”. Valgfaget er målrettet detailhandelselever og er refusionsberettiget.

Dato og folder er på vej.

Prisen er kr. 8.950 og inkluderer fly, ophold, transport og forplejning i London.

Kontaktperson hos ZBC: Chefkonsulent Sysser Nielsen, tlf. 4087 6382 eller mail: syni@zbc.dk