Teknologisk instal opgradering & service, software

Kort fortalt

Deltageren kan teknisk foretage installation, konfiguration og opgradering af software i et computerbaseret system, herunder tilpasninger og installation af eventuelle drivere, og kan i den forbindelse anvende opdateret viden om aktuelle teknologier og softwareløsninger. Endvidere kan deltageren foretage service og fejlretning på softwareinstallationer, og anvende relevante værktøjer.

Teknologisk instal opgradering & service, software
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, der er eller har været beskæftiget med service på computerbaserede systemer.

Beskrivelse: Deltageren kan teknisk foretage installation, konfiguration og opgradering af software i et computerbaseret system, herunder tilpasninger og installation af eventuelle drivere, og kan i den forbindelse anvende sin opdaterede viden om aktuelle teknologier og softwareløsninger.
Endvidere kan deltageren foretage service og fejlretning på softwareinstallationer under anvendelse af relevante værktøjer.

Fagnummer: 46567 Teknologisk instal opgradering & service, software Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.717,30