Det grønne område

Det grønne område

Svineproduktion - Specialistkursus

Svineproduktion - Specialistkursus

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Fokus på fritgående og økologiske grise 

Forbrugerne er blevet endnu mere bevidste omkring dyrenes velfærd, når de står ved køledisken, og mange har fokus på bæredygtig produktion, og hvordan grisens opvækst har været. 

Svineproduktion er et kursus, der gør dig i stand til at arbejde med fritgående og økologiske grise lige fra planlægning, nytænkning til gennemførelse af en svineproduktion.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage 

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Svineproduktion

Svineproduktion

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 3 hverdage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Svineproduktion er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 45302 Svineproduktion, ajourføring (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Frederikke Tom-Petersen, frto@zbc.dk.