Surdejsspecialist

Surdejsspecialist
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet

Som Surdejsspecialist bager du personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet, til dine kunder.

Surdejsbrød bygger på gamle traditioner om unikke surdeje, naturlig fremstilling og kærlighed til godt brød. Derfor er de kvalitetsbevidste danskere vilde med surdejsbrød. De vil både have smagsoplevelser og kende den gode historie bag det, de spiser.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

8 dage + 1 eksamensdag

Næste hold 

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Surdejsspecialist

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på Kursisthotellet, ekskl. forplejning. Forplejningen kan købes i Food Hall.

For nærmere information om forløbet er du velkommen til at kontakte Områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller mail: per@zbc.dk

Kursuspris
ekskl. moms
DKK 12.000,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik