Surdejsspecialist

Surdejsspecialist
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet

Som Surdejsspecialist bager du personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet, til dine kunder. De danske brødtraditioner er i udvikling. Fremtidens bager skal overveje nye brødtyper for at fastholde og tiltrække nye kunder. Det er en god investering at eksperimentere med surdeje.

Undersøgelser viser nemlig, at forbrugerne er villige til at betale mere for den gode kvalitet.

ZBC Bagerskolen i Ringsted udbyder, som den eneste i Danmark, en uddannelse til Surdejsspecialist, der kombinerer de originale traditioner med teknikker og nytænkning i udvikling af forskellige brødtyper.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

8 dage + Specialisteksamen (1 dag)

Næste hold

Modul 1:  18. - 19. august 2020

Modul 2:  15. - 16. september 2020

Modul 3:  29. - 30. september 2020

Modul 4:  3. - 5. november 2020

Læs mere om kurset i brochuren Surdejsspecialist

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger inden kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på Kursisthotellet, ekskl. forplejning. Forplejningen kan købes i Food Hall.

For nærmere information om forløbet er du velkommen til at kontakte Områdeleder Poul Erik Rasmussen på mobil 2628 0375 eller mail: per@zbc.dk

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 12.000,00