Sundere smørrebrød

Kort fortalt

Du kan anvende flere tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet. Ud fra viden om sensorik og ernæring kan du udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata ved tilberedning og anretning.

Sundere smørrebrød
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende forskellige tilberedningsmetoder i fremstillingen af mere ernæringsrigtige smørrebrødskomponenter, som fremmer den sensoriske kvalitet.
Ud fra viden om sensorik og ernæring udvælge og kombinere råvarer og halvfabrikata til tilberedning og anretning af pålæg og pynt til smørrebrød.

Fagnummer: 48784 Sundere smørrebrød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40