Sterilarbejdet på sygehusene

Kort fortalt

Uddannelsen giver deltageren forudsætninger for at deltage i arbejdet med genbehandling af steriliserbart medicinsk udstyr i henhold til overordnede standarder og retningslinjer.

Sterilarbejdet på sygehusene
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Ufaglærte evt. med praksiserfaring fra sygehuse og medarbejdere med en erhvervsfaglig social- og sundhedsuddannelse

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke i arbejdet med genbehandling af steriliserbart medicinsk flergangsudstyr. I det arbejde kan deltageren medvirke til at identificere, om egne arbejdsgange overholder gældende standarder og retningslinjer. Endvidere kan deltageren forebygge og afbryde smitteveje ud fra viden om hygiejniske principper.

Deltageren kan udføre opgaverne: Rengøring, desinfektion, kontrol, oplægning, emballering og sterilisering af flergangskirurgisk udstyr samt modtagelse, håndtering, opbevaring og distribution af sterile en- og flergangsartikler. Deltageren kender til kirugiske instrumenter med henblik på at kunne vurdere disse og udføre relevant vedligeholdelse af dem.

Deltageren har viden om anvendelse af kvalitetsstyringssystemer og elektroniske dokumentationssystemer samt disses betydning for styring, kommunikation og samarbejde internt såvel som eksternt.

I det daglige arbejde kan deltageren tage hensyn til arbejdsmiljømæssige faktorer og har forståelse for eget ansvar i den forbindelse.

Fagnummer: 40940 Sterilarbejdet på sygehusene Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 6.044,00
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 6.044,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik