Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden

Kort fortalt

Kurset vil være koncentreret om smagsoplevelser og det, der sker med drikkevaren i samspil med maden. Kursisten vil i øvelser anvende ord, udtryk og metoder til at beskrive smagsoplevelser - med repetition i sensorik og sensorisk analyse. Kursisten vil formidle og anvende smagsoplevelser i vejledning af gæsten ved valg fra menukortet.

Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med servering på restaurant og som har god erfaring i vejledning af gæsten samt et rimeligt kendskab til drikkevarer på menukortet.

Beskrivelse: - Du kan udføre en sensorisk analyse af den smag, der fremkommer ved en given ret kombineret med en given drikkevarer fra menukortet
- Du kan formidle og beskrive en given smagsoplevelse til gæsten og anvende dette i vejledningen ved valg af drikkevarer til en given menu.

Fagnummer: 40908 Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik