Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden

Kort fortalt

Kurset vil være koncentreret om smagsoplevelser og det, der sker med drikkevaren i samspil med maden. Kursisten vil i øvelser anvende ord, udtryk og metoder til at beskrive smagsoplevelser - med repetition i sensorik og sensorisk analyse. Kursisten vil formidle og anvende smagsoplevelser i vejledning af gæsten ved valg fra menukortet.

Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40908 - Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med servering på restaurant og som har god erfaring i vejledning af gæsten samt et rimeligt kendskab til drikkevarer på menukortet.

Beskrivelse: - Du kan udføre en sensorisk analyse af den smag, der fremkommer ved en given ret kombineret med en given drikkevarer fra menukortet
- Du kan formidle og beskrive en given smagsoplevelse til gæsten og anvende dette i vejledningen ved valg af drikkevarer til en given menu.

Fagnummer: 40908 Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.471,70