Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Smagen i centrum

Kort fortalt

Deltageren kan med grundlæggende viden om de fem grundsmage og bevidsthed om egen smagssans anvende praktisk metode til at foretage tilsmagning i relation til brugernes behov og forventninger samt inddrage tilsmagning til sammensætning og tilberedning af små og store måltider.

Smagen i centrum

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du bliver fortrolig med de fem grundsmage
  • Du får tips og tricks, du kan bruge ved tilsmagning
  • Du får en fornyet tilgang til sammensætning og tilberedning af dine måltider
Info om fag
45874 - Smagen i centrum

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og catering

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af grundlæggende viden om de fem grundsmage blive bevidst om egen smagssans. Deltageren kan anvende en praktisk metode til at foretage tilsmagning samt anvende viden om grundsmage i relation til brugernes behov og forventninger. Deltageren kan inddrage viden om grundsmage og tilsmagning i forhold til sammensætning og tilberedning af små og store måltider.

Fagnummer: 45874 Smagen i centrum Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60