Servering og betjening ved selskab og konference

Kort fortalt

Du kan vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer. Hertil kan du sammensætte menuer, drikkevarer, prissætte arrangementer og indrette lokalerne. Kompetencer kan opnås ved selskaber eller konferencer.

Servering og betjening ved selskab og konference
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer.
- Tage imod deltagere ved arrangementer.
- Sammensætte menuer og drikkevarer og prissætte arrangementer.
- Indrette og klargøre lokaler til arrangementer.
- Samarbejde og kommunikere med virksomhedens ørige afdelinger.
- Dække op til arrangementer herunder dekorationsopgaver med blomster, grønt og frugt.
- Foretage afrydning og følge op på arrangementet herunder, afregning og evaluering med gæsten.
- Vejlede ved betjening og anvendelse af almindelige AV-udstyr.

Fagnummer: 48876 Servering og betjening ved selskab og konference Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.974,20
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.974,20
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik