f__devarer_hovedgruppe

Servering og betjening ved selskab og konference

Kort fortalt

Du kan vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer. Hertil kan du sammensætte menuer, drikkevarer, prissætte arrangementer og indrette lokalerne. Kompetencer kan opnås ved selskaber eller konferencer.

Servering og betjening ved selskab og konference
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Vejlede gæster om planlægning og bestilling af arrangementer.
- Tage imod deltagere ved arrangementer.
- Sammensætte menuer og drikkevarer og prissætte arrangementer.
- Indrette og klargøre lokaler til arrangementer.
- Samarbejde og kommunikere med virksomhedens ørige afdelinger.
- Dække op til arrangementer herunder dekorationsopgaver med blomster, grønt og frugt.
- Foretage afrydning og følge op på arrangementet herunder, afregning og evaluering med gæsten.
- Vejlede ved betjening og anvendelse af almindelige AV-udstyr.

Fagnummer: 48876 Servering og betjening ved selskab og konference Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.999,40