Servering af vin

Kort fortalt

Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.

Servering af vin
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Beskrivelse: - Du kan åbne og servere vine korrekt.
- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.
- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.

Fagnummer: 42912 Servering af vin Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.999,40