Servering af vin

Kort fortalt

Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.

Servering af vin
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Beskrivelse: - Du kan åbne og servere vine korrekt.
- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.
- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.

Fagnummer: 42912 Servering af vin Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.974,20
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.974,20
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik