Sensorisk velsmag

Sensorisk velsmag
01-09-2020
Sensorisk velsmag
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Kursusinformation

Når nydelse og smag forenes! 

Sensorisk velsmag er et nyt kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at arbejde professionelt med vores sanser for at opnå en høj sensorisk kvalitet i alle komponenter af måltidet.

Kurset er for dig, der stiller krav til sensorisk kvalitet ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med kreative, ernæringsrigtige og velsmagende måltidsoplevelser.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage + specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  1. - 2. september 2020

Modul 2: 15. - 16. september 2020 (den 16. september er Specialisteksamen)

Læs mere om kurset i brochuren Sensorisk Velsmag

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger før kursusstart via efteruddannelse.dk

Sensorisk velsmag udbydes jf. arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fag 48797 Sensorisk analyse (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for Sensorisk Velsmag. Prisen er 6.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til kursussekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 378,00
Pris 2:
DKK 2.040,00
Specialisteksamen eksl. moms
DKK 6.500,00