Specialistkurser_undergruppe

Sensorisk velsmag

Sensorisk velsmag

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Når nydelse og smag forenes! 

Sensorisk velsmag er et nyt kursus på ZBC, der gør dig i stand til at arbejde professionelt med vores sanser for at opnå en høj sensorisk kvalitet i alle komponenter af måltidet.

Kurset er for dig, der stiller krav til sensorisk kvalitet ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med kreative, ernæringsrigtige og velsmagende måltidsoplevelser.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Sensorisk Velsmag

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Sensorisk velsmag er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48797 Sensorisk analyse (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 128,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.