Seafood Nordic

Seafood Nordic
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Oplevelser der huskes!

Seafood Nordic er et kursus på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive og imponere dine gæster, så de oplever en gastronomisk nydelse fra Nordens maritime spisekammer.

Kurset er til dig, der stiller krav til sensoriske oplevelser ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med innovativ gastronomi i særklasse.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Seafood Specialistkursus

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Seafood Nordic er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48825 Forarbejdning af råvaretyper (varighed 2 dage), og 48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.

Kursuspris
Pris 1:
DKK 504,00
Pris 2:
DKK 2.892,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik