Seafood Nordic

Seafood Nordic
28-09-2020
Seafood Nordic
Zealand Business College Valbyvej 69C 4200 Slagelse
Daghold
Kursusinformation

Oplevelser der huskes!

Seafood Nordic er et nyt tiltag i rækken af specialistkurser på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive og imponere på et gastronomisk højere niveau.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage + Specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  28. - 29. september 2020

Modul 2:  26. - 27. oktober 2020

Modul 3:  Dato følger (Specialisteksamen)

Læs mere om kurset i brochuren Seafood Specialistkursus

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk

Seafood Nordic er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fagene 48825 Forarbejdning af råvaretyper (varighed 2 dage), og 48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for Seafood Nordic. Prisen er 6.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til kursussekretær Samantha Johansen på e-mail: samj@zbc.dk

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på mail: mspe@zbc.dk.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik