Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion samt medvirke til forebyggelse og bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse hermed. Der findes også et trin 2 af kurset.
Reduktion af madspild 1
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du får en grundlæggende viden om madspild
- Du kan planlægge og forny dine arbejdsprocesser i madproduktionen
- Du får viden om, hvordan du bortskaffer madspild og emballager så bæredygtigt som muligt
Bemærk, der findes også et trin 2 af kurset.
Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Beskrivelse:
Du kan:
Planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.
Medvirke til bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.
Samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.