Reduktion af madspild

Reduktion af madspild
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Små skridt, store resultater

Kurset Reduktion af madspild er til dig, der ønsker at gøre en synlig forskel for miljøet og for bundlinjen. Klimaspørgsmålet hænger for forbrugerne også sammen med bekymringen om bæredygtighed – og madspild, og især den yngre generation har stort fokus på madspild og et bæredygtigt forbrug.

Kursustype

AMU/Specialistkursus

Varighed

2 dage

Næste hold

30.-31. maj 2022

Læs mere om kurset i brochuren Reduktion af madspild

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Gourmet Vegetar er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48800 Reduktion af madspild (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 128,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk