Reduktion af madspild 1
Kursusinformation
Små skridt, store resultater
Kurset Reduktion af madspild 1 er til dig, der ønsker at gøre en synlig forskel for miljøet og for bundlinjen. Klimaspørgsmålet hænger for forbrugerne også sammen med bekymringen om bæredygtighed – og madspild, og især den yngre generation har stort fokus på madspild og et bæredygtigt forbrug.
Kursustype
AMU/Specialistkursus
Varighed
2 dage
Næste hold
Datoer følger snarest
Læs mere om kurset i brochuren Reduktion af madspild 1

Tilmelding og praktisk info
Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk
Reduktion af madspild 1 er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48800 Reduktion af madspild (varighed 2 dage).
Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.
Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.
For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk