Specialistkurser_undergruppe

Reduktion af madspild 1

Reduktion af madspild 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Små skridt, store resultater

Kurset Reduktion af madspild 1 er til dig, der ønsker at gøre en synlig forskel for miljøet og for bundlinjen. Klimaspørgsmålet hænger for forbrugerne også sammen med bekymringen om bæredygtighed – og madspild, og især den yngre generation har stort fokus på madspild og et bæredygtigt forbrug.

Kursustype

AMU/Specialistkursus

Varighed

2 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Reduktion af madspild 1

Reduktion_af_madspild

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Reduktion af madspild 1 er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48800 Reduktion af madspild (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk