U___Slagter

Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/

Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis

Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.

Kursusinformation

Forløbet består af følgende AMU-kurser

  • Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet - 45680
  • Priskalkulation i Detailvirksomheder - 48994
Info om fag
48994 - Priskalkulation i Detailvirksomheder

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i detailhandlen, der har begrænset erfaring inden for kalkulation og prisfastsættelse.

Beskrivelse: Deltageren kan udarbejde og anvende kalkulationer på fysiske produkter i detailvirksomheder, herunder også produkter der sammensættes eller videreforarbejdes i virksomheden.

Deltageren kan udregne priser og foretage økonomiske vurderinger af bruttoavance/dækningsbidrag i forbindelse med priskalkulationer.

Deltageren kan udarbejde grundlæggende efterkalkulationer.

Fagnummer: 48994 Priskalkulation i Detailvirksomheder Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95
45680 - Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget i slagterforretninger, delikatesseforretninger mv.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige grundtilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger, delikatesseafdelinger og lignende. Deltageren kan foretage korrekt opbevaring, opvarmning, varmholdelse, nedkøling og anretning af fødevarer under hensyntagen til gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.486,95