Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet/
Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis
Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Kursusinformation
Forløbet består af følgende AMU-kurser
- Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet - 45680
- Priskalkulation i Detailvirksomheder - 48994
Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i detailhandlen, der har begrænset erfaring inden for kalkulation og prisfastsættelse.
Beskrivelse:
Deltageren kan udarbejde og anvende kalkulationer på fysiske produkter i detailvirksomheder, herunder også produkter der sammensættes eller videreforarbejdes i virksomheden.
Deltageren kan udregne priser og foretage økonomiske vurderinger af bruttoavance/dækningsbidrag i forbindelse med priskalkulationer.
Deltageren kan udarbejde grundlæggende efterkalkulationer.
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget i slagterforretninger, delikatesseforretninger mv.
Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige grundtilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger, delikatesseafdelinger og lignende. Deltageren kan foretage korrekt opbevaring, opvarmning, varmholdelse, nedkøling og anretning af fødevarer under hensyntagen til gældende hygiejneregler.