Pt. med demens på somatisk sygehus

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan du tilrettelægge sygepleje og omsorg af somatisk sygdom hos demente, således at forværring af demenssymptomer så vidt muligt forebygges. Ligeledes kan du identificere fysisk sygdoms påvirkning af demens og kan handle afstemt herpå.

Pt. med demens på somatisk sygehus
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Social og sundhedsassistenter ansat på sygehuse

Beskrivelse: Deltagerne kan drage omsorg for personer med demens indlagt med somatisk lidelse, med udgangspunkt i tidligere erhvervet og nyeste viden, om de mest almindelige demenssygdomme og deres manifestationer.

Deltagerne har viden om det komplekse samspil mellem fysisk sygdom og demenssymptomer og kan på baggrund heraf skelne mellem progression grundet fysiologisk ubalance og progression af selve demensen, herunder har deltagerne specifik viden om demente menneskers smerteoplevelse og behandling heraf.

Ligeledes har deltagerne kendskab til simple scoringsværktøjer og kender procedurer for iværksættelse af demens udredning.

Under indlæggelsen, kan deltagerne, på baggrund af indsigt i kontekstens betydning, tilrettelægge støttende sygepleje og anvende miljøterapeutiske principper i forhold til demente personer.

I forbindelse med indlæggelse, pleje og behandling af fysisk sygdom kan deltagerne varetage afstemt kommunikation med den demente og dennes netværk.

Fagnummer: 47971 Pt. med demens på somatisk sygehus Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 2.555,60
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.555,60
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik