Produktion af smoothies, greenies og juices To Go

Kort fortalt

Du kan fremstille smoothies, greenies og juices ud fra viden om sæsonens frugt og grøntsager, de fem grundsmage og vitaminer. Du kan også informere om produktets effekt på energibalance og som næring ved fysisk og mental aktivitet.

Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
18-11-2021
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
1 dag Daghold
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at udvikle og fremstille smoothies, greenies og juice
  • Du får styrket din viden om smage og vitaminindhold, og hvilken effekt det har på energibalancen
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om sæsonens frugt og grøntsager samt de fem grundsmage til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.
Informere om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48846 Produktion af smoothies, greenies og juices To Go Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 838,05
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik