PLC proces programmering/idriftsætte PID regulator

Kort fortalt

Deltageren kan konfigurere og idriftsætte en PID regulator, der programmeres i PLC¿en, herunder anvende de bit- og ordinstruktioner samt talformater, der er nødvendige. Deltageren kan montere, konfigurere og programmere analoge signalmoduler med tilhørende følere og transmittere. Deltageren kan konfigurere og idriftsætte et bussytem, samt fejlfinde på PLC styringer.

PLC proces programmering/idriftsætte PID regulator
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drift/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne installere, programmere, fejlsøge og fejlrette på en PLC styring, hvor der anvendes analog signalbehandling og de dertil hørende instruktioner.

Beskrivelse: Deltageren kan konfigurere og idriftsætte en PID regulator, der programmeres i PLC’en, ved at anvende bit-, ordinstruktioner samt talformater, og kan foretage montering, konfigurering, og programmering af analoge signalmoduler med tilhørende følere og transmittere, samt fejlfinde og fejlrette til modulniveau på de anvendte PLC styringer, ved at anvende af de diagnosemuligheder, der findes i det anvendte programmerings-software.

Deltageren opnår viden om principperne i en reguleringssløjfe og kan justere de grundlæggende parametre for en optimal indsvingning, og kan under vejledning konfigurere og idriftsætte et bussystem for PLC kommunikation, herunder redegøre for krav til oplægning og afslutning af kommunikationskabler.

Fagnummer: 44642 PLC proces programmering/idriftsætte PID regulator Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.783,50