Oste Sommelier

Oste Sommelier
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Forkæl dine kunder eller gæster – ud over det sædvanlige!

Oste Sommelier er et kursus på ZBC, der gør dig i stand til at forkæle dine kunder/gæster med viden og valg af fascinerende og oplevelsesrige oste som en elegant del af måltidet.

Kurset er til dig, der stiller krav om at overraske dine kunder ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med oste som en udsøgt måltidsoplevelse.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage 

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Oste Sommerlier

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Oste Sommelier er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 40004 Produktinformation og vejledning i detailhandlen (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.

Kursuspris
Pris 1:
DKK 378,00
Pris 2:
DKK 2.207,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik