Omlægning til økologisk madproduktion

Kort fortalt

Du kan medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion samt motivere kolleger til denne forandringsproces. Ved omlægningen kan du medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.

Omlægning til økologisk madproduktion
18-11-2021
Omlægning til økologisk madproduktion
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Ledere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
- Medvirke ved udarbejdelse og indførelse af strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion.
- Medvirke ved forandringsprocessen og motivere kolleger til samarbejde om omlægning til økologisk madproduktion.
- Under omlægningsprocessen medvirke til at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.

Fagnummer: 48776 Omlægning til økologisk madproduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik