Landmand_undergruppe

Økologisk landbrugsproduktion - Specialistkursus

Økologisk landbrugsproduktion - Specialistkursus

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Kurset gør dig i stand til at arbejde med økologisk landbrug, hvor der arbejdes med de helt grundlæggende udfordringer i økologi og bæredygtighed fra klima til cirkulær økonomi.

Forbrugerne i dag efterspørger flere og flere produkter, der er økologiske, og der er derfor stor interesse for omlægning til økologi.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

5 dage

Kommende hold 

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Økologisk landbrugsproduktion

__ko_landbrug_specialist

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 3 hverdage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Økologisk landbrugsproduktion er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 42371 – Økologisk landbrugsproduktion (varighed 5 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Frederikke Tom-Petersen på mail: frto@zbc.dk