Specialistkurser_undergruppe

Udvikling af nye retter

Udvikling af nye retter

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

En eksklusiv start - detaljer der smager!

På dette kursus får du mulighed for at udvikle og afprøve nye retter, der alle vil imponere dine gæster, så de oplevere en innovativ helhedsoplevelse lige fra starten.

Kurset er til dig, der stiller krav til sensoriske oplevelser ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med innovativ gastronomi.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

2 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Udvikling af nye retter

Gourmet_appetizer__eb

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Udvikling af nye retter er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48838 Udvikling af nye retter (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk