Neurogastronomi / Masterclass

Neurogastronomi / Masterclass
09-11-2021
Neurogastronomi / Masterclass
Zealand Business College Valbyvej 69C 4200 Slagelse
Daghold
Kursusinformation

Neurogastronomi i samarbejde med Rasmus Bredahl

Neurogastronomi er en Masterclass på ZBC – udviklet i samarbejde med Rasmus Bredahl.

Du får konkrete idéer til, hvordan du får dine gæster til at spise mindre mængde mad, reducerer dit madspild og får mere tilfredse gæster samtidig.

Kursustype

IDV / Masterclass

Varighed

2 dage + Masterclass eksamen

Næste hold

Modul 1: 9. - 10. november 2021

Modul 2: 30. november 2021 (eksamen)


Læs mere om kurset i brochuren Neurogastronomi - Masterclass

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart, og skal ske til kursussekretær Signe Brink Jensen på mail: sije@zbc.dk.

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.

Kursuspris
ekskl. moms
DKK 8.800,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik