Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Morgenmad, mellemmåltider og snack

Gourmetskolen Morgenmad, mellemmåltider og snack

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Inspiration til grønnere mad i hverdagen – morgenmad, mellemmåltider og snack

Kurset er til alle der ønsker at spise mad med mange grøntsager.

Maden vi laver på kurset er 100% plantebaseret og du får inspiration og opskrifter til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider og lærer om at arbejde med grundteknikker i det grønne køkken.

Vi anvender sæsonens grøntsager med fokus på variation og velsmag.

Alle kan deltage, uanset køkkenfaglig baggrund og formål, måske du blot har lyst til at vide mere om hvordan du får flere grøntsager ind i dine hverdagsopskrifter eller du er vegetar eller veganer og ønsker ny inspiration.

På kurset tilbereder vi forskellige ”grønne retter” som vi spiser sammen.

Du får:

  • Inspiration til grønnere mad i hverdagen
  • Et velsmagende grønt måltid
  • Drikkevarer: juice, vand, te og kaffe
  • Opskrifter med hjem
Morgenmad_mellemm__ltider_snack_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften. Vi gør opmærksom på, at kurset gennemføres ved minimum 12 tilmeldte.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).