Molekylær gastronomi

Kort fortalt

Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning samt arbejde med smag, duft og udseende i den gastronomiske proces og udvikle forfine madoplevelsen for gæster.

Molekylær gastronomi
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Faglærte gastronomer eller tilsvarende medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med:
- Traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning.
- Påvirkning af smag, duft og udseende under den gastronomiske proces.
- At udvikle og forfine smags- og madoplevelsen for gæsterne i restauranten.

Fagnummer: 48843 Molekylær gastronomi Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik