Microbryg og Gourmetmad

Microbryg og Gourmetmad
02-11-2020
Microbryg og Gourmetmad
Zealand Business College Valbyvej 69C 4200 Slagelse
Daghold
Kursusinformation

En smagsoplevelse så englene synger!

Microbryg og Gourmetmad er et nyt specialistkursus på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive og imponere dine gæster, så de oplever en innovativ helhedsoplevelse fra start til slut.

Forløbet er til dig, der stiller krav til sensoriske oplevelser ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med innovativ gastronomi og øl i særklasse.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage + specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  2. - 3. november 2020

Modul 2:  23. - 24. november 2020

Modul 3:  Dato følger (Specialisteksamen)

Brochuren om Microbryg og Gourmetmad er under udarbejdelse.

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk

Microbryg og gourmetmad er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU fagene 40908 Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden (varighed 2 dage) og 47567 Gastronomen som vært (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde. ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet (ekskl. forplejning). Forplejning kan købes i Food Hall.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen som Bæredygtighedsambassadør. Prisen er 6.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til uddannelsessekretær Samantha Johansen på mail: samj@zbc.dk.

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren på mail: mspe@zbc.dk.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik