Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 1

Kort fortalt

Du lærer at arbejde med pneumatik, hydraulik, PLC-styring, lysgardiner m.m. med henblik på betjening af maskiner og robotter på et industrislagteri. Du lærer herunder at sikre stabil drift, fejlsøge og foretage konsekvensvurdering ved ændringer i tekniske grundopsætninger samt at anvende fagsprog i kommunikationen med kolleger og faggrupper. Du kan udbygge dine kompetencer i maskin- og robotbetjening i industrislagtning med yderligere 2 niveauer op til niveau 3.

Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 1
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får et godt kendskab til procedurer for opstart og vedligeholdelse
  • Du lærer teknikker til fejlsøgning under drift
  • Du kan konsekvensvurdere ved ændringer i tekniske grundopsætninger på maskiner og robotter
  • Du får adgang til at deltage på næste trin, niveau 2
Info om fag

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere, der har grundlæggende forståelse for og erfaring med teknologianvendelse i industrislagtning, og som ønsker at udbygge disse specifikt i forhold betjening af maskiner og robotter.

Beskrivelse: Deltageren kan med henblik på betjening af maskiner og robotter på et industrislagteri arbejde med pneumatik, hydraulik og PLC-styring, relæer, kontakter samt lysgardiner og herunder:
Sikre stabil drift ud fra kendskab til procedure for opstart og vedligeholdelse.
Anvende teknikker til fejlsøgning under drift.
Foretage konsekvensvurdering ved ændringer i tekniske grundopsætninger på maskiner og robotter.
Anvende fagsprog i kommunikationen mellem kolleger og andre faggrupper i branchen.

Fagnummer: 48241 Maskin- og robotbetjening i industrislagtning 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 2.021,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.021,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik