f__devarer_hovedgruppe

Madfremstilling uden fødevareallergi

Kort fortalt

Du kan planlægge og udvikle retter med en optimal kulinarisk værdi og uden at gøre brug af allergifremkaldende fødevarer. Du kan desuden udarbejde liste over anvendte ingredienser til gæster og egenkontrol.

Madfremstilling uden fødevareallergi
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Ved planlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner.
Erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi.
Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol.

Fagnummer: 48824 Madfremstilling uden fødevareallergi Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70