Måltidsplanlægning - småbørn

Kort fortalt

Du kan efter uddannelsen arbejde målrettet med kostplanlægning til børn i aldersgruppen 0-5 år. Der arbejdes med ernæringsprincipper og ernæringsberegning samt fremstilling af specialkost til børn med særlige behov.

Måltidsplanlægning - småbørn
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kostansvarlige og produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år og kan:
Planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år.
Planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn.
Anvende relevante IT-baserede værktøjer.

Fagnummer: 48807 Måltidsplanlægning - småbørn Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.270,25
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.270,25
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik