Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Måltidsplanlægning 1

Kort fortalt

Du kan, ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik, planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund. Kurset har også et trin 2.

Måltidsplanlægning 1

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Info om fag
48801 - Måltidsplanlægning 1

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund.
Ud fra måltidsplanlægningen tilberede og anrette varierede varme og kolde måltider og måltidskomponenter.

Fagnummer: 48801 Måltidsplanlægning 1 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 670,00 Uden for målgruppe: DKK 3.464,00