f__devarer_hovedgruppe

Måltidsplanlægning 1

Kort fortalt

Du kan, ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik, planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund. Kurset har også et trin 2.

Måltidsplanlægning 1

20-03-2023
Måltidsplanlægning 1
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
5 dage Daghold Garantikursus
Info om fag
48801 - Måltidsplanlægning 1

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik planlægge varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund.
Ud fra måltidsplanlægningen tilberede og anrette varierede varme og kolde måltider og måltidskomponenter.

Fagnummer: 48801 Måltidsplanlægning 1 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.313,50