Logistikopgaver ved internationalt samarbejde

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren medvirke til udbygning af forsyningskæden ved handel over landegrænsen med fokus på informations- og styresystemer, samt den dertilhørende dokumentation.

Logistikopgaver ved internationalt samarbejde
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder internationalt med indkøbs- og logistikopgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan, ud fra viden om problemstillingerne ved forskellige former for samarbejde med parter på tværs af landegrænser, medvirke ved logistikopgaver, som involverer en eller flere udenlandske parter. Endvidere kan deltageren vurdere, hvilke informations- og systemmæssige ændringer der evt. skal til ved samarbejdet med en udenlandsk part i forhold til en indenlandsk part. Endeligt kan deltageren sikre, at den nødvendige dokumentation, fx i forhold til transport, og told, er på plads i forhold til logistikopgaver.

Fagnummer: 40976 Logistikopgaver ved internationalt samarbejde Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.203,00
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.203,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik