SOSU_og_P__D_hero

Ledelse i praksis AU

Ledelse i praksis AU

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Ledelse i praksis

Valgmodulet er for dig, der vil styrke dine ledelsesmæssige funktioner - både fagligt og personligt Vi tager fat i teorier og metoder, der giver dig indsigt i din ledelsespraksis, og ikke mindst i hvordan du udvikler dig i relation til din ledelsesstil og dine medarbejdere. Uanset om du er ny i lederrollen, eller du allerede har erfaring, er opgaverne og spørgsmålene mangeartede. Du får under uddannelsen en bred pallette af kompetencer, der giver dig en styrket tilgang til dine daglige opgaver. 

Undervisningsaftner i 2. halvår 2022

Undervisningen finder sted følgende datoer:

  25. august

  1., 8., 15., 22. og 29. september

  6., 13. og 27. oktober

  3., 10., 17. og 24. november

 -samt en online undervisningsaften

Skriftlig opgave skal afleveres den 2. december, og eksamen finder sted den 15. december 2022.

Vi udbyder seks forskellige moduler med opstart i august og september 2022

Dette er en praksisnær uddannelse for dig, der arbejder med mennesker - et område, der oplever konstant forandring og udvikling, hvilket stiller krav til personalets omstillingsparathed og kompetencer.

Du kan læse mere om uddannelsens opbygning og de enkelte modulers faglige indhold i boksen til højre. 

Omdrejningspunktet i uddannelsen er at udvikle nye kompetencer allerede fra det første modul, og med AU i Sundhedspraksis på CV’et, bliver du klædt på til bedre at kunne forstå og håndtere den omskiftelige hverdag.

Uddannelsen styrker dine faglige og analytiske evner, hvilket bl.a. får dig til at se nye perspektiver og muligheder i de mangeartede opgaver, der er en del af hverdagen.

  • Du får nye kommunikationsredskaber og teorier om samarbejde og konfliktløsning, som hjælper dig til at skabe fornyelse i dit daglige arbejde med både borgere, pårørende, kolleger og ledere
  • Du får metoder til faglig refleksion over din daglige praksis, og kan styrket indgå i forskellige typer af udviklingsarbejde. Herudover får du større kendskab og indblik i din arbejdspladskultur, og dermed også en større indsigt i fagligheden og egen identitet
  • Du lærer at forholde dig kritisk reflekterende til eget praksisfelt, og nuanceret til sundhedsvæsenets problematikker og forandringer

Tilmelding og praktisk info

Du tilmelder dig via tilmeldingsknappen "Tilmeld hold", udfylder blanketten og trykker "send". Vi opretter et hold, når der er minimum 12 studerende, som er optaget på modulet. 

Har du brug for nærmere oplysninger om modulernes indhold og kommende studiestart, kan du kontakte Susanne Møller på e-mail: susm@zbc.dk / tlf. 5116 5955.

Adgangskrav

Du er social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller har en anden funktion inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område.

Bemærk! Du har mulighed for at søge tilskud til deltagergebyret via Kompetencefonden - tal med din arbejdsplads om mulighederne.

Mød en af vores kursister, der udtaler: Uddannelsen giver arbejdsglæde

Louise Husby er blevet endnu gladere for sit job som SOSU-assistent efter hun er begyndt på AU i sundhedspraksis. Uddannelsen har nemlig været med til at åbne hendes øjne for helt nye aspekter af hendes fag, og de nye kompetencer og den faglige indsigt giver hende ekstra energi i jobbet.