AU_i_sundhed_undergruppe

Kvalitetsudvikling og dokumentation AU

Kvalitetsudvikling og dokumentation AU

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Kvalitetsudvikling og dokumentation

Obligatorisk modul, der har fokus på at bidrage til sikkerhed, kontinuitet og kvalitet i det socialpædagogiske- og sundhedsfaglige arbejde. Du får under uddannelsen kompetencer til at analysere, dokumentere, kvalitetsudvikle og evaluere praksisnære problemstillinger, så du kan stille konkrete løsningsforslag i samarbejde med borgeren, de pårørende og samarbejdspartnere.

Undervisning 1. halvår 2023

Undervisningen finder sted følgende datoer:

  Februar: 23/2 (fremmøde)

  Marts: 2/3 (fremmøde), 9/3 + 16./3 (online), 30/3 (fremmøde)

  April: 13/4 (fremmøde), 20/4 + 27/4 (online)

  Maj: 4/5 (online), 11/5 + 28/5 (fremmøde)

Skriftlig opgave skal afleveres den 6. juni og eksamen finder sted den 22. juni 2023.

Vi udbyder fire forskellige moduler med opstart i februar og marts 2023

Dette er en praksisnær uddannelse for dig, der arbejder med mennesker - et område, der oplever konstant forandring og udvikling, hvilket stiller krav til personalets omstillingsparathed og kompetencer.

Du kan læse mere om uddannelsens opbygning og de enkelte modulers faglige indhold i boksen til højre. 

Omdrejningspunktet i uddannelsen er at udvikle nye kompetencer allerede fra det første modul, og med AU i Sundhedspraksis på CV’et, bliver du klædt på til bedre at kunne forstå og håndtere den omskiftelige hverdag.

Uddannelsen styrker dine faglige og analytiske evner, hvilket bl.a. får dig til at se nye perspektiver og muligheder i de mangeartede opgaver, der er en del af hverdagen.

  • Du får nye kommunikationsredskaber og teorier om samarbejde og konfliktløsning, som hjælper dig til at skabe fornyelse i dit daglige arbejde med både borgere, pårørende, kolleger og ledere
  • Du får metoder til faglig refleksion over din daglige praksis, og kan styrket indgå i forskellige typer af udviklingsarbejde. Herudover får du større kendskab og indblik i din arbejdspladskultur, og dermed også en større indsigt i fagligheden og egen identitet
  • Du lærer at forholde dig kritisk reflekterende til eget praksisfelt, og nuanceret til sundhedsvæsenets problematikker og forandringer

Tilmelding og praktisk info

Du tilmelder dig via tilmeldingsknappen "Tilmeld hold", udfylder blanketten og trykker "send". Vi opretter et hold, når der er minimum 12 studerende, som er optaget på modulet. 

Har du brug for nærmere oplysninger om modulernes indhold og kommende studiestart, kan du kontakte Susanne Møller på e-mail: susm@zbc.dk / tlf. 5116 5955.

Adgangskrav

Du er social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller har en anden funktion inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område.

Bemærk! Du har mulighed for at søge tilskud til deltagergebyret via Kompetencefonden - tal med din arbejdsplads om mulighederne.

Mød en af vores kursister, der udtaler: Uddannelsen giver arbejdsglæde

Louise Husby er blevet endnu gladere for sit job som SOSU-assistent efter hun er begyndt på AU i sundhedspraksis. Uddannelsen har nemlig været med til at åbne hendes øjne for helt nye aspekter af hendes fag, og de nye kompetencer og den faglige indsigt giver hende ekstra energi i jobbet.