Kvalitetssikring i bagerier

Kort fortalt

Deltageren kan vurdere kvaliteten af råvarer og færdigprodukter i et bageri ud fra en bevidsthed om det gode håndværk og den gode smag samt arbejde systematisk med kvalitetssikring/udvikling af brød, kager og desserter ud fra fastlagte standarder. Deltageren kan endvidere udføre selvevaluering og følge op på kvalitetsmål ud fra måling af kundetilfredshed.

Kvalitetssikring i bagerier
22-06-2021
Kvalitetssikring i bagerier
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
3 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kager, desserter og fastfood.

Beskrivelse: Deltageren kan:
medvirke til at fastholde og udvikle en god og ensartet kvalitet i et bageri.
vurdere kvaliteten af råvarer og færdigprodukter i et bageri ud fra en bevidsthed om det gode håndværk og den gode smag.
arbejde systematisk med kvalitetssikring ud fra fastlagte standarder for produktudviklingen af brød, kager, desserter og fastfood.
udføre selvevaluering og følge op på kvalitetsmål ud fra måling af kundetilfredshed.

Fagnummer: 48132 Kvalitetssikring i bagerier Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.054,15
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.054,15
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik