Konceptudvikling for bager og konditor

Kort fortalt

Deltageren kan lave en analyse af eget bageri og arbejde med værktøjer til at videreudvikle dets koncept ud fra en forståelse for bl.a. kundeønsker og bagerfaglig udvikling. Deltageren kan sætte mål for vejledning og service i bagerbutikken, som giver kunderne en oplevelse af kvalitet.

Konceptudvikling for bager og konditor
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod bager- og konditormestre samt betroede medarbejdere beskæftiget i bageri, konditori og branchevirksomheder, og hvor der er direkte kundekontakt.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Lave en analyse af eget bageri og arbejde med metoder til at videreudvikle dets koncept.
Udvikle bageriets koncept for brød, kager, desserter m.m. ud fra en forståelse for kundeønsker, købemønstre, trends og bagerfaglig udvikling.
Arbejde aktivt med mål for vejledning og service, som skal give kunder en oplevelse af kvalitet, når de handler i bagerbutikken.

Fagnummer: 47489 Konceptudvikling for bager og konditor Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 2.662,20
Kursuspris
AMU:
DKK 504,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.662,20
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik