Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Køkkenets kolde og varme desserter

Kort fortalt

Du lærer inden for produktionskøkkenets grundsortiment at fremstille desserter samt anrette og pynte desserter og arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.

Køkkenets kolde og varme desserter

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48814 - Køkkenets kolde og varme desserter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset er trin 1 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse på 48815 Brød, kager og søde sager - trin 2.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment:
- Fremstille kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Køkkenets kolde og varme desserter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60