KødCuisinier

KødCuisinier
28-09-2020
KødCuisinier
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold
Kursusinformation

For dygtige slagtere og delikatessemedarbejdere, der vil give de bedste kundeoplevelser i branchen!

KødCuisinier er for dig, der vil udvikle dig i takt med, at kundernes behov ændrer sig: I går skulle du fortælle om varen. I dag skal du inspirere og sparre med dine kunder om, hvordan de sammensætter gode råvarer til nye spændende måltidsløsninger.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage + specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  28.-29. september 2020

Modul 2:  2.-3. november 2020

Modul 3:  Dato følger snarest (Specialisteksamen)

Læs mere om kurset i brochuren KødCuisinier

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger før kursusstart via efteruddannelse.dk
 
KødCuisinier udbydes jf. arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fagene 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet (varighed 3 dage, kr. 126,- pr. dag pr. deltager) og 48994 Priskalkulation i detailvirksomheder (varighed 1 dag, kr. 188,- pr. dag pr. deltager).

Du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for KødCuisinier. Prisen er 7.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til uddannelsessekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk.

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Brian Sindahl på e-mail: brsi@zbc.dk.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 558,00
Pris 2:
DKK 2.905,00
Specialisteksamen eksl. moms
DKK 7.500,00