Du kan anvende metoder til at beregne og kalkulere størrelsen af en madproduktion, herunder beregne svind for forskellige fødevaregrupper, kost- og salgspris samt dækningsbidrag. Du kan endvidere beregne svind på klargøring, produktion og anretning.
Kalkulation ved produktion af mad
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du lærer de grundlæggende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder
- Du får nye vinkler på din dimensionering, også når det kommer til de forskellige typer af svind
- Du kan beregne mængder, priser, dækningsbidrag og -grad
Målgruppe: Ledere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Beskrivelse:
Du kan anvende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder til dimensionering af en madproduktion.
Du kan beregne svind for forskellige fødevaregrupper, mængder, kost- og salgspris samt dækningsbidrag og kalkuleret dækningsgrad.
Du har viden om svindprocenter på forskellige fødevaregrupper og kan beregne svind på klargøring, produktion og anretning.