Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Kalkulation ved produktion af mad

Kort fortalt

Du kan anvende metoder til at beregne og kalkulere størrelsen af en madproduktion, herunder beregne svind for forskellige fødevaregrupper, kost- og salgspris samt dækningsbidrag. Du kan endvidere beregne svind på klargøring, produktion og anretning.

Kalkulation ved produktion af mad

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Kalkulation ved produktion af mad
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer de grundlæggende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder
  • Du får nye vinkler på din dimensionering, også når det kommer til de forskellige typer af svind
  • Du kan beregne mængder, priser, dækningsbidrag og -grad

 

Info om fag
48772 - Kalkulation ved produktion af mad

Målgruppe: Ledere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan anvende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder til dimensionering af en madproduktion.
Du kan beregne svind for forskellige fødevaregrupper, mængder, kost- og salgspris samt dækningsbidrag og kalkuleret dækningsgrad.
Du har viden om svindprocenter på forskellige fødevaregrupper og kan beregne svind på klargøring, produktion og anretning.

Fagnummer: 48772 Kalkulation ved produktion af mad Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90