Kalkulation ved produktion af mad

Kort fortalt

Du kan anvende metoder til at beregne og kalkulere størrelsen af en madproduktion, herunder beregne svind for forskellige fødevaregrupper, kost- og salgspris samt dækningsbidrag. Du kan endvidere beregne svind på klargøring, produktion og anretning.

Kalkulation ved produktion af mad
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kalkulation ved produktion af mad
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer de grundlæggende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder
  • Du får nye vinkler på din dimensionering, også når det kommer til de forskellige typer af svind
  • Du kan beregne mængder, priser, dækningsbidrag og -grad

 

Info om fag

Målgruppe: Ledere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan anvende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder til dimensionering af en madproduktion.
Du kan beregne svind for forskellige fødevaregrupper, mængder, kost- og salgspris samt dækningsbidrag og kalkuleret dækningsgrad.
Du har viden om svindprocenter på forskellige fødevaregrupper og kan beregne svind på klargøring, produktion og anretning.

Fagnummer: 48772 Kalkulation ved produktion af mad Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.054,15
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.054,15
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik