f__devarer_hovedgruppe

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Kort fortalt

Du kan beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer samt tilpasse prisen herpå og på enkeltretter ved justering af råvarernes mængde og art. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48822 Kalkulation i køkkenet - trin 1.

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Info om fag
48823 - Kalkulation i køkkenet - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer.
Tilpasse prisen på enkeltretter og buffeter ved justering af råvarernes mængde og art.

Fagnummer: 48823 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70