Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Insekter i madlavning

Kort fortalt

Du kan planlægge og komponere retter med insekter. Du kan herunder vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter.

Insekter i madlavning

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48839 - Insekter i madlavning

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og komponere retter med insekter ud fra viden om råvarernes sensoriske og køkkentekniske egenskaber
Anvende viden om de fem grundsmage i tilberedning af æstetiske retter med insekter.
Vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter til madfremstillingen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48839 Insekter i madlavning Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 933,30