f__devarer_hovedgruppe

Insekter i madlavning

Kort fortalt

Du kan planlægge og komponere retter med insekter. Du kan herunder vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter.

Insekter i madlavning

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser FHC
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og komponere retter med insekter ud fra viden om råvarernes sensoriske og køkkentekniske egenskaber
Anvende viden om de fem grundsmage i tilberedning af æstetiske retter med insekter.
Vurdere kvalitet, mængde og pris ved indkøb af insekter til madfremstillingen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48839 Insekter i madlavning Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70