Innovationsprocesser i jordbrugsvirksomheder

Kort fortalt

På uddannelsen tilføres deltagerne kompetencer til at indgå aktivt i jordbrugsvirksomheders innovationsarbejde og bearbejdelse af holdninger og traditioner i virksomheder med det formål, at alle afdelinger og niveauer i virksomheder aktivt deltager i innovationsprocesser. Deltagerne får viden om forandringsmotivation, identifikation af innovationsmuligheder, kortlægning af innovationsprocesser, medarbejderinddragelse m.v.

Innovationsprocesser i jordbrugsvirksomheder
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til ejere, ledere og medarbejdere i virksomheder inden for jordbrugser-hvervet.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om principperne for innovationsprocesser i jordbrugsvirksomheder, på baggrund af forståelse for egen rolle heri og betydningen af løbende forandringer.

Deltageren kan medvirke til, at alle medarbejdere tager del i innovationsprocesser og dermed skabe synergieffekter omkring innovation i jordbrugsvirksomheder.

Deltageren kan anvende viden om forskellige motivationsfaktorer, der fremmer og fællesgør virksomheders innovationsindsats.

Deltageren kan aktivt deltage i identifikationen af innovationsmuligheder i jordbrugsvirksomheder.

Deltageren kan medvirke til at generere ideer i jordbrugsvirksomheder og benytte metoder anvendelsesorienteret til omsætning af ideerne til konkrete tiltag i virksomheder.

Fagnummer: 47167 Innovationsprocesser i jordbrugsvirksomheder Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.137,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.137,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik