Industriel detailudskæring

Kort fortalt

Deltageren kan under vejledning udføre grov- og detailudskæring af kød samt foretage klargøring og kalkulationer heraf til videre forarbejdning. Deltageren kan håndtere og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til anvendelse samt følge forskrifter for sikkerhed, personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Industriel detailudskæring
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kan grovpartere og detailudskære kød
  • Du kan bruge og vedligeholde det aktuelle arbejdsværktøj
  • Du lærer at kalkulere aktuelle produktioner
  • Du lærer gældende forskrifter inden for hygiejne, sikkerhed og ergonomi
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden i industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning udføre grov partering og detailudskæring af kød til videre forarbejdning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver i detailudskæring.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle produktioner.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved arbejdsopgaver inden for detailudskæring.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48015 Industriel detailudskæring Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.904,35
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.904,35
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik