Grundtilberedning

Kort fortalt

Du kan anvende grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning. I tilberedningen kan du anvende køkkenfaglige termer, udvælge de rette råvarer og anvende de fem grundsmage.

Grundtilberedning
16-06-2021
Grundtilberedning
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
16-06-2021
Grundtilberedning
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Fjernundervisning
31-08-2021
Grundtilberedning
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at bruge grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning
  • Du lærer at bruge køkkenfaglige termer
  • Du lærer at udvælge de rette råvarer og bruge de fem grundsmage
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering.
- Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.
- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningmetoder og fremstilling.
- Anvende køkkenfaglige termer.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48837 Grundtilberedning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.054,15
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.054,15
Fjernundervisning:
DKK 1.701,35
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik