Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Grundtilberedning

Kort fortalt

Du kan anvende grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning. I tilberedningen kan du anvende køkkenfaglige termer, udvælge de rette råvarer og anvende de fem grundsmage.

Grundtilberedning

Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at bruge grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning
  • Du lærer at bruge køkkenfaglige termer
  • Du lærer at udvælge de rette råvarer og bruge de fem grundsmage
Info om fag
48837 - Grundtilberedning

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering.
- Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.
- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningmetoder og fremstilling.
- Anvende køkkenfaglige termer.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48837 Grundtilberedning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90